Adventure dives zijn duiken die je op een eenvoudige manier kennis laten maken met specialty duiken zoals diep, nacht en navigatieduiken. En mocht je later alsnog beslissen om het specialty brevet voor een bepaalde discipline te behalen dan mag de Adventure dive die je al hebt gemaakt van de desbetreffende specialty worden meegeteld voor het behalen van je brevet.

Waneer je drie willekeurige Adventures dives hebt afgerond kom je in aanmerking om gebrevetteerd te worden  als Adventure diver. En wanneer je Diep en Navigatie plus drie andere Adventure dives afrond kom je zelfs in aanmerking om als Advanced open water diver gebrevetteerd te worden, zie hiervoor het Advanced open water programma dat wij aanbieden.

Omdat er voor boot en wrakduiken meestal 2 duiken gemaakt worden in verband met huur van de boot is het alleen mogelijk om deze Adventere dives in combinatie met een ander willekeurige Adveture dive te maken. Voor informatie betreffende boot of wrak Adventer dives kun je contact opnemen met Swordfish-diving info@swordfish-diving.nl